Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Mainport Hotel Rotterdam | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

Mainport Hotel Rotterdam

Designliefhebbers opgelet! Aan de oevers van de Maas is in 2013 een heuse designerparel verrezen. Het Mainport Hotel is officieel aangesloten bij de prestigieuze Design Hotels™ en profileert zichzelf als gateway to the world. Die internationale feel voel je zodra je het hotel in hartje Rotterdam binnen wandelt. In de lounge -strak ingericht met prachtig uitzicht op de Maas- waan je je zelf spontaan in een welriekende Amerikaanse vijfsterrenlobby. De slicke glazen liften nemen je vervolgens mee op wereldreis; de tien etages ademen stuk voor stuk de sfeer van een ander continent.

 

mainport-terrace-homepage-470-270

Manhattan aan de Maas

 

Room with a view

The Bride’s Bible testte de Waterfront Spa-kamer op de Polar-etage en dat was geen straf. Denk: een king-size bed en XXL-jacuzzi bij het raam (van waaruit we nog net een glimp van de Erasmus-brug opvangen) . En dan hebben we het nog niet eens over de badkamer met ingebouwde spiegeltv, walk-in douche én privésauna. Het moge duidelijk zijn, wie in de aanloop naar of juist als afsluiter van De Grote Dag behoefte heeft aan een uitgebreide pampering-sessie is hier aan het goede adres.

 

De Waterfront Spa-kamer in bruidssferen

De Waterfront Spa-kamer in bruidssferen

 

Spa hemel

De spa-beleving beperkt zich overigens niet tot de hotelkamers. Op de achtste etage vind je de Spa Heaven met Finse panorama-sauna, hamam en Turks stoombad waar je terecht kunt voor een heel scala aan relaxbehandelingen (voetballer Pelle blijkt groot fan van de massages van Sharmila). De spa is ook exclusief af te huren voor verwen-arrangementen. Reken maar dat je bruidspersoneel een ontspannende massage als bedankje voor hun noeste arbeid zal kunnen waarderen. Just saying… Ook kun je hier -op aanvraag- je (proef)bruidsmake-up laten verzorgen door make-up experts van het gerenommeerde Mostert & Van Leeuwen.

Panorama-sauna

Panorama-sauna

Hot stone massage

Hot stone massage

 

Anything, anytime

Standaard bruidsarrangementen biedt het Mainport niet, in plaats daarvan richt men zich hier op maatwerk. ‘Anything, anytime‘ luidt het credo dat ook in de lobby prijkt. Dat vertaalt zich in de praktijk naar bijzonder vriendelijk personeel dat altijd bereid is een stapje extra te zetten, zeker als het om een huwelijksaanzoek of bruiloft gaat.  Zo regelde men onlangs nog een violist om het huwelijksaanzoek van een oud-voetballer in het Down Under-restaurant muzikaal te omlijsten.

 

Zal hij?...

Zal hij?…

 

Huwelijksbootje

Het Mainport heeft sinds kort ook een eigen steiger zodat je met je boot rechtstreeks vanaf het stadhuis kan aanleggen voor de borrel of het feest. Voor wie geen trek heeft om tijdens De Grote Dag van locatie naar locatie te hoppen: ook het hotel zelf is -net als overigens tout Rotterdam- sinds 1 januari 2014 een officiële trouwlocatie!

 

Meer weten? Check de website van het Mainport Hotel.