Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Binnen een uur stralend witte tanden! | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

Binnen een uur stralend witte tanden!

‘Love is a great beautifier’

De 19e eeuwse romanschrijfster Louisa M. Alcott schudde de tegeltjeswijsheden zo uit haar mouw. En eerlijk is eerlijk: de liefde ís ook een schoonheidselixer. Maar helaas kan niet alles met de mantel der liefde worden bedekt. Wat te denken van gele tanden. Alles behalve sfeer verhogend, al helemaal niet op je huwelijksfoto’s…

Tandpasta-lach

Ook als je van nature niet gezegend bent met een tandpasta-smile, ligt een melkwit gebit gelukkig binnen handbereik. Binnen een uur welteverstaan, zo ontdekte The Bride’s Bible na een bezoek aan WIT, het bekendste teeth whitening center van Nederland. En niet het minste ook overigens. Zo gingen BN-ers als Carice van Houten, Katja Schuurman, Hanna Verboom en Lauren Verster ons lachend voor.

 

Parelwitte tanden net als Kate

Parelwitte tanden net als Kate

 

Tanden bleken tijdens je lunchpauze

De behandeling -die je tanden acht tot tien nuances witter maakt- duurt zoals gezegd ongeveer een uur. Je zou het tijdens je lunchpauze kunnen inplannen; je hebt het in de aanloop naar je bruiloft immers als druk genoeg. Een gediplomeerde mondhygiëniste controleert eerst of je gebit gezond genoeg is om te bleken en dan is het vier keer vijftien minuten peroxide (6%) ‘happen’ terwijl een ‘PrevDent’-lamp de gel activeert.

Een uur in een tandartsstoel liggen, is wel even doorbijten (gelukkig kun je een DVD’tje bekijken) maar het resultaat is simpelweg verbluffend. Stralend witte tanden zonder in de buurt te komen van zo’n -vooraf door ons zo gevreesde- over-the-top fake Hollywood smile.

 

vogue paris february 2008 just married

 

4 x nice to know

Ook een stralend gebit dat qua teint naadloos overloopt in je hagelwitte trouwjurk?

  • Laat je tanden uiterlijk twee dagen voor je bruiloft bleken. Sommige mensen ervaren de eerste dag een lichte gevoeligheid en daar heb je natuurlijk geen trek in op je Grote Dag.
  • De eerste 24 uur na de behandeling mag je alleen wit voedsel eten, niet roken en geen lippenstift dragen. Dit omdat het glazuur door de behandeling makkelijker kleurstoffen opneemt.
  • Het resultaat blijft ongeveer twee tot drie jaar behouden
  • De behandeling kost normaal gesproken € 349,- maar als je online boekt betaal je momenteel € 325,-