Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
DJ Claire Timmermans zegt I do! | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

DJ Claire Timmermans zegt I do!

Zaterdag 17 mei was het dan zo ver. Op een zonovergoten zaterdag zei dj / pr-executive Claire Timmermans volmondig ‘Ja!” tegen haar grote liefde salesmanager / model Wichard Slootheer. En hoe! Exclusief op The Bride’s Bible een kijkje achter de schermen bij een festijn dat in hip Amsterdam en omstreken inmiddels te boek staat als de meest legendarische bruiloft van het afgelopen decennium. Kanye en Kim move over! 

Mr. & Mrs. Slootheer!

Claire:

“Natuurlijk heb je van te voren een idee van hoe je Grote Dag eruit komt te zien, maar deze dag torende werkelijk boven al mijn verwachtingen uit. Het was in een woord fantastisch!

Liquid breakfast

De avond voor het huwelijk hebben Wichard en ik lekker traditioneel apart geslapen. Hij bij een van zijn beste vrienden, ik thuis met mijn moeder, kleine Juul en twee vriendinnen. ‘s Ochtend waren we al om zeven uur wakker van de zenuwen. Na een liquid breakfast (koffie!!!) stortten vriendinnen Hester Werner en Anne-Kaisa Faber zich op mijn haar en make-up. Ondertussen liep het huis vol met familie en vrienden en werden de eerste flessen champagne ontkurkt.

 

140517_CLAIRE_065

Vriendin Saar Koningsberger helpt Claire in haar zilveren muiltjes

 

Daddy’s girl

Om 15.00 uur was het dan zover. Aan de arm van mijn vader liep ik richting de Duif, waar de huwelijksinzegening zou plaatsvinden. Van de zenuwen had ik al de ene na andere sigaret gerookt, maar toen mijn normaal zo nuchtere vader ineens heel emotioneel werd, had ik het natuurlijk helemaal niet meer.

Daddy’s girl: Claire aan de hand van haar vader richting de kerk.

 

I do!

Eenmaal binnen bij de Duif zag ik Wichard voor het altaar staan. De kerk zat bomvol vrienden en familie maar eerlijk gezegd is dat allemaal een beetje langs me heen gegaan. Ik zag alleen hem en voor de rest niemand, zo raar… Nadat singer / songwriter Dotan het nummer ‘You got the love’ akoestisch ten gehore had gebracht, begon de ambtenaar een praatje en voor ik het wist stonden we tegenover elkaar om ‘Ja!’ te zeggen…

Claire, Wichard en dochter Julie tijdens de huwelijksinzegening in De Duif

Claire, Wichard en dochter Julie tijdens de huwelijksinzegening in De Duif

Wichard&Claire_17052014_0302

Met de trouwauto door de McDrive 

Na het jawoord was het alweer tijd om naar Eemnes te rijden, waar we op een bosterrein een circustent hadden laten verrijzen om verder te feesten. Omdat we van de spanningen de hele dag geen hap door onze keel hadden kunnen krijgen, zijn we onderweg snel even langs een McDrive gereden. Om in onze trouwauto -een prachtige oude Kever- vervolgens heel romantisch een Big Mac-menu met milkshake weg te werken. Hoe glamourous!

Op naar de Mac!

Op naar de Mac!

 

Life is a circus

Op het bosterrein in Eemnes hebben we eerst wat foto’s gemaakt en daarna kon het diner met feest beginnen. Ons thema (en de dresscode) was circus en dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Wat zag iedereen er waanzinnig gaaf uit!! Na het diner (een biologische bbq met flessen wodka op tafel!) en de ontzettend mooie speeches kon het feest écht beginnen. Het dak ging er af. Wel een beetje jammer van die prachtige bruidstaart. Op het moment dat die aangesneden moest worden, hadden we daar eigenlijk helemaal geen zin meer in, we wilden alleen maar dansen…

Huwelijksfoto's maken in het bos

Huwelijksfoto’s maken in het bos

Wichard&Claire_17052014_1346

 

De bruidstaart van Taartje Taart

De bruidstaart van Taartje Taart

Feest!!!

Feest!!!

 

Om 2 uur ‘s nachts hebben Wichard en ik de Houdini-truc uitgehaald en zijn we weg gesneakt van het feest. Maar het bleef nog lang onrustig in Eemnes…”

Wichard&Claire_17052014_0850

 

Fotografie:

Dim Balsem, Arenda de Hoop en Lieor van Os