Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
3 bruidsbeauty noodgevallen. En de quick fixes van de expert! | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

3 bruidsbeauty noodgevallen. En de quick fixes van de expert!

Het zal je maar gebeuren. Denk je na maanden van polijsten, bijschaven en afbronzen helemaal bruiloft proof te zijn, word je op je trouwdag wakker met een megalomane puist op je kin. Of met angstaanjagende bloeddoorlopen ogen. Quelle horreur!

Maar, geen paniek. The Bride’s Bible ging op consult bij DE expert onderzoeksarts cosmetische dermatologie / cosmetica-expert Jetske Ultee en ontfutselde haar drie S.O.S.-tips

jetske ultee

Jetske Ultee’s S.O.S.-tips

1. Puistjes
Ontwaar je op je huwelijksdag een enorme puist op je kin: ga er dan vooral niet zelf mee in de weer maar bel even een dermatoloog. Die kan er corticosteroïden inspuiten waardoor de roodheid en zwelling verdwijnen.

2. Wallen
Wallen worden bijna altijd veroorzaakt door vocht. Je kunt het beperken door hoog te slapen (op twee kussens) zodat het vocht op een natuurlijk manier naar beneden kan.

3. Rode ogen
Verdwijnen als sneeuw voor de zon met oogdruppels. Op recept via de huisarts of – mocht je voor je trouwjurk toch al een reisje New York geboekt hebben- gewoon in het schap bij elke Amerikaanse drogist. Pas wel op met de dosering want je kunt er enorme pupillen van krijgen.

Meer beautytips en tricks? In The Bride’s Bible onthult Jetske Ultee HET geheim achter een (blijvend) stralende huid!