Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
3 tips voor je perfecte bruidskapsel | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

3 tips voor je perfecte bruidskapsel

Als je haar maar goed zit. Dat mogen we gerust concluderen in een era waar het peroxidegehalte van Kim Kardashians lokken wekenlang het voorpaginanieuws beheerst. Maar hoe vind je het kapsel dat perfect bij jou, je jurk en de stijl van je bruiloft past?

15736119837_2fbc2134e6_k

Topstylist Rutger van der Heide (bekend van toonaangevende modebladen als Vogue en Harpers Bazaar én de man achter het haar van zangeres Anouk) geeft z’n 3 ultieme tips voor een coup(e) de foudre!

 1. Be prepared

“Verdiep jezelf in modebladen en kijk naar kapsels van vrouwen met een zelfde gezichtsvorm als jij. Knip en scheur er lustig op los zodat je je favoriete bruidskapsels aan je haarstylist kunt laten zien. Zo voorkom je in de kapperstoel te worden overdonderd door de creatieve experimenten van de kapper.“

 2. Less is more

“Ga nooit maar dan ook nooit voor big hair! Tenzij je in Texas trouwt. Big hair leidt enorm af van waar het allemaal om draait, namelijk jou en je jurk. Hou het simpel en elegant.”

 3. Better safe than sorry

“Heb je eenmaal de perfecte stylist gevonden, laat dan minimaal 1 keer een testkapsel doen. Mocht je je haar nog willen knippen of kleuren, doe dat dan uiterlijk 2 weken voor de grote dag.”

 

Maak je haar bruiloftproof met Rutgers favoriete producten

Maroccanoil maakt je haar zacht en geeft het een ongekende glans

maroccanoil

Bedhead Superstar Queen for a Day van TIGI: de thickening spray om alle haartypes stevigheid te geven

Bedhead

Revlon’s Roux Fanci-Full color stylingmousses zijn perfect om je haar een tijdelijke kleurboost (zonder peroxide) te geven.

Roux