Bruidegom George Clooney tikt 13 miljoen dollar af

Het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West protserig en over-the-top (die gouden toilet-units!!!)? Nee, dan de bruiloft van George Clooney (53) en human rights-advocate Amal Alamuddin (36). Volgens de International Business Times telde de acteur 13 miljoen dollar neer voor hun driedaagse trouwerij in Venetië. Waarbij het 12 miljoen kostende partijtje van Kimye toch wat sobertjes afsteekt.

 

thextravangazacontinues

Goed, George en Amal lieten hun honderd gasten (waaronder newlyweds Brad Pitt en Angelina Jolie, Matt Damon en Julia Roberts) met privé watertaxi’s naar z’n favoriete hang-out Hotel Cipriani varen alwaar ze, geheel in ‘Kanye loves Kanye’-stijl, werden getrakteerd op een welkomstcocktail vernoemd naar George himself. Een politie escorte begeleidde het gezelschap vervolgens naar 7 sterren hotel Aman Canal Grande voor de ceremonie, gevolgd door een Libanees-Italiaans diner en een met drank overgoten partij. Voor het feest liet George zelfs 100 dozen van zijn eigen tequila naar Italië overvliegen. Nodeloos te zeggen dat de stemming er goed in zat. Gelukkig maar want de volgende dag stond er nog een balkonscène, pardon, brunch met de gasten gepland.

Ja, hij is in beeld! Tijdens de brunch draagt de bruid haar diamanten ring van 750.000 dollar en een Giambattista Valli Couture-jurk.

Ja, hij is in beeld! Tijdens de brunch draagt de bruid haar diamanten trouwring (van 750.000 dollar) en een Giambattista Valli Couture-jurk.

 

Nice to know
In Nederland geven stellen gemiddeld zo’n 16.000 euro uit aan hun grote dag. Geen zin om je huwelijk meteen met een persoonlijke lening te beginnen? In het AD geeft Bride’s Babe Elles Beijers handige budgettips.

Sitemap