Ranking the Stars – Celebrity bruiloften 2013

Het is weer december, de maand van de feestdagen, champagne en veel te veel oliebollen. En van de lijstjes natuurlijk. The Bride’s Bible selecteerde de tien leukste, meest spraakmakende, extravagante en romantische celebrityhuwelijken van 2013.

1. Keira Knightley & James Righton. The least pretentious wedding ever‘, jubelde Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld over DE celebritybruiloft van het jaar. En dat wil wat zeggen uit de mond van een man die doorgaans bepaald niet met complimenten strooit. Alle ins en outs van Keira’s romantische low-key wedding vind je hier.

2. Kate Bosworth & Michael Polish. Terwijl ex-verloofde Orlando Bloom zijn huwelijk dit jaar op de klippen zag lopen, stond Kate Bosworth juist in vol Oscar de la Renta-ornaat voor het altaar. Regisseur Michael Polish is volgens eigen zeggen –hoe romantisch– de gelukkigste man op aarde: “Bij onze eerste ontmoeting wist ik al dat we zouden trouwen.”

3. Michael Jordan & Yvette Prieto. Basketballer Jordan tikte volgens de overlevering een slordige 10 miljoen dollar af voor zijn over-the-top bruiloft in Florida. Zijn half Amerikaanse-half Cubaanse modelvrouw is inmiddels zwanger van een tweeling.

4. Christina Ricci & James Heerdegen. De ‘Pan-Am’-lovebirds zeiden in het diepste geheim ‘I do’ tijdens een intieme ceremonie in New York. Gelukkig voor ons was Christina zo trots op haar sprookjesachtige japon (van Givenchy’s Riccardo Tisci) dat ze via Twitter toch een tipje van de sluier lichtte.

5. Kelly Clarkson & Brandon Blackstock. De ‘Since you been gone’-zangeres droeg maar liefst 3 jurken (van Temperley Londen, Marchesa en Monique Lhullier) tijdens haar countryhuwelijk met artiestenmanager Blackstock. Helaas voor Kel worden de wittebroodsweken overschaduwd door nogal wat affairettes die haar kersverse echtgenoot er volgens de tabloids op na blijkt te houden.

6. Lake Bell & Scott Campbell. Jennifer Aniston, Kate Bosworth, Eva Longoria, Lance Armstrong, Cameron Diaz: het is maar een handjevol van de celebrities die op de gastenlijst stonden. De prijs voor de meest star-studded wedding gaat dit jaar dan ook naar actrice Lake Bell en haar tattoo-artist Scott Campbell.

7. Shenae Grimes & Josh Beech. Tattoo’s, housemuziek tijdens de ceremonie en een zwarte trouwjurk. Oftewel een ‘lekker gekke‘ bruiloft voor ‘BH90210’-actrice Shenae Grimes en haar Britse model-liefje Josh Beech.

8. Kristin Cavallari & Jay Cutler. De voormalige ‘Laguna beach’-realityster transformeerde -met dank aan trouwjurkenkoningin Monique Lhullier- in een heuse southern belle voor haar Nashville nuptials met Chicago Bears-quarterback Jay Cutler.

9. Rose McGowan & Davey Detail. Na twee eerdere verlovingen (met shockrocker Marilyn Manson en regisseur Robert Rodriguez) was het eind oktober dan toch drie keer is scheepsrecht voor ‘Charmed’-actrice Rose McGowan en haar Davey Detail. ‘Hell to the yeah. I’m a MRS’ liet een dolgelukkige Rose haar Twitter-volgers na hun Joods traditionele bruiloft weten.

10. Jennifer Ewbank & Robin de Munk. De oeh’s en ah’s waren niet van de lucht tijdens de romantische huwelijksinzegening tussen The Voice of Holland-deelneemster (en het het halfzusje van John) Jennifer Ewbank en haar hockeyer Robin de Munk. En daar kunnen we met z’n allen van meesmullen, want in navolging van Yo en Wes lieten de tortelduifjes hun mooiste dag vastleggen met een heuse weddingclip.

 

Sitemap