Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
DJ Claire Timmermans zegt I do! | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

DJ Claire Timmermans zegt I do!

Claire Timmermans (links) & Tess van Zwoll aka dj-duo Cat Carpenters in de dj-booth

 

Als iemand weet hoe je een feestje moet bouwen, is het Claire Timmermans (30) wel. De Amsterdamse spring in ’t veld runt samen met Candy Reding PR-bureau Iconic Studio’s én is de helft van het succesvolle dj-duo Cat Carpenters. Op 17 mei geeft ze haar jawoord aan grote liefde Wichard. Op The Bride’s Bible een kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen van hun Grote Dag.

 

942116_10152833698805043_2552615_n

Champagne op Ibiza na het huwelijksaanzoek

 

Claire:

“Als ik vroeger een verkleedpartijtje had, waren er voor mij maar twee opties: ik ging als prinses of als bruid. Dat ik graag wilde trouwen heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Toen mijn allerliefste vorig jaar op Ibiza ten huwelijk vroeg, was ik natuurlijk door het dolle heen. Samen met ons dochtertje van twee –die voor de gelegenheid een T-shirt met ‘Mama, wil jij met papa  trouwen’-opdruk droeg- ging hij op z’n knieën. Een enorme tranentrekker, natuurlijk.

 

Dochter Julie (2)

Met een costum-made slogan T-shirt droeg dochter Julie (2) een fashionable steentje bij aan het aanzoek.

 

 

Planning

Over de trouwdatum hoefden we niet lang na te denken. 17 is mijn geluksgetal en 17 mei was de verjaardag van Wichard’s opa. Bovendien is het het begin van de zomer en het festivalseizoen: iedereen is nog lekker fris en heeft er zin in. 17 mei dus. Als mede-eigenaresse van een PR-bureau heb ik genoeg events georganiseerd, dus ik dacht: die bruiloft regel ik wel even. Dat viel even tegen. Toen we drie maanden van tevoren begonnen met plannen, bleek dat alle kerken altijd al een jaar van tevoren vol geboekt zijn… Na eindeloos heen en weer gebel en gemail, hebben we uiteindelijk toch een toplocatie weten te regelen: De Duif bij ons om de hoek in Amsterdam. Waar we van 3 tot 5 sharp terecht kunnen voor de huwelijksinzegening.

 

De Duif, waar ook model Kim Feenstra haar jawoord gaf

De Duif, waar ook model Kim Feenstra haar jawoord gaf

 

 

Festivalbruiloft

Omdat we graag tot vier uur ’s nachts door willen kunnen gaan, houden we het feest op een privéterrein bij Eemnes. Daar zal een circustent verrijzen waar we  aan lange tafels met 200 man gaan eten, drinken en feesten. Lekker bohemian, vrijheid, blijheid. Inclusief biologische barbecue met varken aan het spit en flessen wodka op tafel. Persoonlijk vind ik niets irritanter dan van die bruiloften waar de ene helft wel mee kan eten en de andere helft niet. Dat is dan misschien supersjiek, ik wil gewoon al mijn vrienden en familie aan tafel!”

 

Officieel in ondertrouw!

 

Hou de Bride’s Bible in de gaten voor nog veel meer foto’s, inspiratie én handige tips en tricks van bride-to-be Claire Timmermans.