Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
De low-key wedding van Keira Knightley & James Righton | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

De low-key wedding van Keira Knightley & James Righton

Dat een celebrityhuwelijk niet volledig over-the-top zoals die van een Kim Kardashian (kosten: 6 miljoen, volledig –tja je bent een Kardashian of niet- gesponsord uiteraard), Justin Timberlake (6,5 miljoen) of Michael Jordan (10 miljoen) hoeft te zijn, bewijzen Keira Knightley en James Righton. In plaats van zich als bovengenoemde luxepaarden te laven aan divaesque buitenissigheden zeiden de Britse actrice en haar Klaxon-toetsenist ‘oui, oui’ ten overstaan van 11 naaste familieleden in een achteraf stadhuisje op het Zuid-Franse platteland.

Keira Knightly

Vintage trouwring

Met de trouwring van zijn grootmoeder vers aan haar vinger stapten Keira en James in een zilverkleurige Renault Clio –oh, heerlijk die Britse nuchterheid- om in het huis van haar moeder vijf kilometer verderop met 50 gasten verder te proosten op de heugelijke gebeurtenis. Onder een 100 jaar oude olijfboom met hun initialen erin gekerfd die de bruidegom très romantique voor zijn bruidje had laten planten.

Custom-made Chanel

De enige uitspatting die Keira –die James in 2011 via tv-presentatrice / fashionista (en volgens de overlevering zijn ex) Alexa Chung leerde kennen- zichzelf toestond? De Jurk. Een custom-made strapless Chanel-japon tot net over de knie (wel zo relaxed voor iemand die ooit aan een van uw Brides Babes toevertrouwde niet blij te zijn met haar benen), picture perfect afgemaakt met een tweed-jasje en bijpassende Chanel-ballerina’s.

De complimenten van Karl

Karl Lagerfeld die voor het ontwerp tekende en er nou niet bepaald bekend omstaat graag met complimenten te strooien (zo omschreef hij Adele ooit rücksichtslos als “te dik” en kreeg Pippa Middleton de fijnzinnige quote “Haar gezicht staat me niet aan. Ze zou alleen haar achterste moeten laten zien” voor haar kiezen) omschreef het huwelijk als ‘perfect’ en ‘the least pretentious wedding ever’. Om daar op z’n Karls nog wel een subtiel sneertje over de look aan toe te voegen: “Maar het was wel héél simpel”. Simpel maar stylish in elk geval. Over stylish gesproken: wellicht dat genodigde Sienna Miller er inspiratie opdeed voor haar aankomende nuptials met ‘Rock the boat’-acteur Tom Sturridge. Met Keira officieel van de markt, kijken wij nu reikhalzend uit naar stijlicoon Sienna in vol bruidsornaat. To be continued…

Ook een low-key wedding à la Keira en James? Tips en tricks vind je in The Bride’s Bible.

One Response
  1. Frans 44 jaar ago