Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Don’t panic, it’s organic! | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

Don’t panic, it’s organic!

Voor wie karma-technisch liever geen risico’s neemt op haar Big Day (of voor wie gewoon heel milieubewust wil zijn) is eco chic trouwen een must.

Van jezelf laten vervoeren naar drie locaties tot het kopen van een jurk die je maar één keer draagt- een beetje bruiloft produceert al meer Co2 uitstoot dan een gemiddeld huishouden in één jaar. De oprichters van duurzamebruiloft.nl hebben de oplossing. Zij hebben een rekenmodel ontwikkeld waarmee je de co2 uitstoot van jullie bruiloft kunt berekenen. Ook geven ze tips om je eco footprint te verkleinen.

De essentials van een bruiloft, zoals de ringen, de catering, jouw jurk en zijn pak, hebben allemaal een  impact op het milieu. Gelukkig zijn er steeds meer groene alternatieven te verzinnen die verre van geitenwollensokkerig zijn. Niks hipper dan trouwen op een landgoed waar in de biologische moestuin de groenten worden verbouwd die worden geserveerd tijdens het diner. En waarom schenk je geen eco champagne?

Hier vind je nog meer tips om de Grote Dag net zo duurzaam te maken als- hopelijk- jullie liefde.

 

Beeld: De olmenhorst via http://www.hlmrmeer.nl

One Response
  1. Ruud 44 jaar ago