Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
For the record | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

For the record

Tip voor ceremoniemeesters: tik een old school platenspeler op de kop! Daarmee regel je in één klap het gezamenlijke cadeau + de muziek.

Vraag alle gasten hun lievelingsnummers op lp te scoren en mee te nemen naar het feest. Zo krijg je gegarandeerd iedereen op de dansvloer, bespaar je kosten voor een dj én geef je het bruidspaar een te gekke platencollectie cadeau. Voor een persoonlijke noot vraag je elke gast een briefje met een lieve boodschap in de platenhoes te stoppen. Daar kan geen geknutseld A4’tje of tweederangs coverband tegenop.

Op Marktplaats of bij elektronica winkels als Mediamarkt of Saturn kun je platenspelers en versterkers of boxen vinden voor een goede prijs. De coolste grammofoonplaten scoor je tijdens Koninginnedag, op een vlooienmarkt of in een ouderwetse platenzaak al voor een paar euro. Nice to know: 18 oktober opent de grootste Urban Outfitters van Europa in Amsterdam (Kalverstraat 31-33). Met – naast heel veel hippe kleding en accessoires – een fijne vinylcollectie!