Love is in the air!

We leerden haar kennen als de immer van top tot teen in zwart gehesen jongste telg uit de ‘Addams-family’, maar afgelopen weekend verruilde Christina Ricci de look die haar als 11-jarige wereldfaam bracht vol overtuiging voor romantisch wit.

En wel voor haar huwelijk met cameraman James Heerdegen tegen wie ze ‘I do’ zei tijdens een intieme ceremonie in het Harold Pratt House and Peterson Hall in New York. De lovebirds leerden elkaar in 2011 kennen op de set van de televisieserie ‘Pan-Am’. Dat hun liefde een stuk stabieler is dan de kijkcijfers van de inmiddels gecancelde show over een luchtvaartmaatschappij, werd afgelopen februari al duidelijk toen ze na twee jaar verkering hun verloving wereldkundig maakten.

 

Christina Ricci

 

Voor De Jurk wist Christina niemand minder dan ontwerper Riccardo Tisci –Ricky voor Christina- te strikken. De Givenchy-grootheid, die eerder al tekende voor Lara Stone’s 2 (!) trouwjurken- creëerde een heuse droomjurk van zijde, chantilly-kant en parels. Voor de dramatisch touch –tja, je bent een Addams-telg of niet- afgemaakt met chantilly-sluier en sleep.

Twee dagen na de ceremonie lichtte Christina een tipje van de sluier door een foto van de jurk te twitteren. ‘I’m sorry I have to share what @RiccardoTisci made for me. #rickyiloveyou

Aldus de dolgelukkige kersverse Mrs. Heerdegen.

 Congrats to the happy couple!

Sitemap