Pharrell Williams gets lucky

Helaas voor al zijn vrouwelijke fans maar er bestaan geen blurred lines meer over: Pharrell Williams is officieel van de markt.

De hiphopper en ontwerpster / model Helen Lasichanh liepen afgelopen augustus al warm tijdens een geheime ceremonie in Frankrijk, en deden het jawoord afgelopen zaterdag nog eens dunnetjes over tijdens een alles-er-op-en-er-aan glamourbruiloft in Miami.

a71dfbe971c0d7859d80e30a44f99852

Bron: Vogue.com

 

De ‘Get lucky’-zanger en zijn modelvrouw leerden elkaar vijf jaar geleden kennen en hebben intussen een zoon van vier: Rocket. In plaats van traditioneel wit en glanzend zwart kozen bruid en bruidegom voor een jurk en park in Schotse ruit.

De omstreden modefotograaf Terry Richardson legde de lovebirds op de gevoelige plaat op een superdeluxe jacht genaamd ‘Never say never’ (huurprijs 19.000 dollar per dag) alvorens ze elkaar eeuwige trouw beloofden in de Kampong National Tropical Botanical Gardens.

5d2ed345389a6069a68fe748142a3715

Kosten noch moeite werden gespaard en met een VIP-gastenlijst waarop de halve muziekindustrie (we noemen een Jay-Z, Justin Timberlake, Robin Thicke, Gwen Stefani, David Guetta, Usher en Busta Rhymes) prijkte, moge duidelijk zijn: het bleef nog lang onrustig in de normaal zo serene botanische tuinen.

Sitemap