Pre-wedding workout

dreamstime_s

De meeste bruiden vallen een paar kilo af in de aanloop naar hun bruiloft, zo verklapte Mary Borsato toen we haar een dag in de weg mochten lopen ter inspiratie voor The Bride’s Bible.

Dat klinkt misschien reuze aantrekkelijk- wegsmeltende kilo’s- maar dan heb je nog nooit  balend voor de spiegel gestaan omdat je jurk drie dagen voor je trouwerij opeens te ruim zit (om nog maar te zwijgen van de locatie van het plots verdwenen vet. Wég duizelingwekkend decolleté). Bovendien is dun-dunner-dunst ontzettend passé en pleiten wij liever voor een gezond en fit lijf. En dat bereik je niet door te weinig te eten wegens stress en vlinders in je buik, maar door te sporten.

Op de site van het onvolprezen tijdschrift Women’s Health (de Amerikaanse in dit geval) kun je als bride-to-be inspiratie opdoen voor je workout. In hun blog Fit Bride kun je zes weken lang Women’s Health-redacteur Renée Appelle volgen die door een personal trainer wordt klaar-gedrild voor haar Big Day. Laat je inspireren door deze pre-wedding bootcamp.

 

 

Beeld: © Martinmark | Dreamstime.com

Sitemap