Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Royale wenkbrauwen | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

Royale wenkbrauwen

Kate Middleton

Kate Middleton

Kate Middleton heeft zowaar Beyoncé van haar troon gestoten… The Dutchess of Cambridge is door de Britten gekroond tot de nummer 1 Beauty Icon van 2013. Wat maakt Kate dan zo mooi?
Ik denk dat vooral de hernieuwde koningsgezindheid de Britten haar hebben doen verkiezen boven – pak ‘m beet – Angelina Jolie (de nummer 6 op de lijst). Want Kate’s uitstraling is toch vooral sympathiek en girl-next-door. Net als die van wijlen Lady Di. Wat ik in ieder geval opvallend (mooi) vind, zijn haar brede wenkbrauwen. Al tijdens de huwelijksvoltrekking met William vielen die op. En na de grote dag was ‘The Kate’ een veelgevraagd model in de beautysalon. Ze zijn overigens een stuk breder dan haar pré-royal brows.

Angelina Jolie & Victoria Beckham

Angelina Jolie & Victoria Beckham

Maar dat geldt voor alle beauties in de toptien. De wenkbrauwen van Angelina Jolie zijn een stuk natuurlijker dan toen ze nog bekend stond als Lara Croft. En die van Victoria Beckham (nummer 9) opvallend breder en borsteliger dan die van haar vroegere alter ego Posh Spice. Daarnaast zijn al die brows opvallend recht, tot het mannelijke af.
Een trend die ik ook in mijn salon waarneem. Wilden vrouwen twee jaar geleden nog en masse de high definition brows van Megan Fox, nu zijn die van Yolanthe Cabau helemaal bon ton. Breed, borstelig en recht. Of die van Cara Delevingne, die overigens op nummer 10 staat in het lijstje Beauty Icons 2013.

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Zie jij zulke volle wenkbrauwen wel zitten voor je bruidslook? Dan adviseer ik: je pincet voor zeker een maand of twee, drie opbergen en een wenkbrauwserum gebruiken. Met een beetje geluk sta je versteld van de hoeveelheid haartjes die je eigenlijk hebt. Goed maar matig epileren in combinatie met een wenkbrauwpotlood of -poeder, een verfje of semi-permanente make-up doen de rest.