Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Say yes to the dress! | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

Say yes to the dress!

Bloomfeld bruidsmode

Bloomfeld bruidsmode

Bruidsmode een contradictio in terminis? Niet bij Bloomfeld op de Haarlemmerdijk in Amsterdam! Eigenaren Petra & Patrick (ook buiten werktijden een koppel!) bezoeken twee keer per jaar de bridal fashion weeks in New York en Los Angeles en voeren japonnen van exclusieve designers als Vera Wang, Jenny Packham, Zuhair Murad, Monique Lhuillier, Claire Pettibone, Peter Langner, Inbal Dror en Reem Acra.

 

 “Veel mensen denken bij bruidsjurken aan soepjaponnen, bij ons draait het om fashion”

 

De typische Bloomfeld-stijl vatten ze in één woord samen: fashion. “Veel mensen denken bij trouwjurken aan van die taartjurken of soepjaponnen, hier draait het om fashion, het nieuwste van het nieuwste.” Per designer vier jurken per seizoen. Petra beschikt over het talent na één blik op de aanstaande bruid feilloos de juiste japon uit het rek te pikken. “Exclusiviteit, kwaliteit en service zijn onze kernwoorden. In onze boetiek wordt maar een klant per keer geholpen en nemen we alle tijd om de perfecte jurk te vinden. Het gaat ons om de bruid. Zij moet de mooiste jurk dragen die helemaal  bij haar persoonlijkheid past.”

Ook verkrijgbaar bij Bloomfeld: de sexy trouwjurken van Inbal Dror

Dress by Inbal Dror

 

Op zoek naar je droomjurk? Petra & Patrick geven tips & tricks

  1. Ga, zodra de trouwdatum en locatie vaststaat, op jurkenjacht. Minimaal zestien weken van te voren, liever eerder. In Nederland is iedereen zo vreselijk laat! Wij bestellen de japonnen uit New York, Londen en LA en daarna moeten ze nog perfect passend worden gemaakt. Dat kost tijd.
  2. Bepaal vooraf duidelijk je budget en pas vooral géén jurk die je niet kunt betalen. Voor je het weet ga je je in de schulden steken (je trouwt immers maar een keer…). Óf je blijft bij alle jurken daarna het gevoel houden dat ze toch niet kunnen tippen aan die ene.
  3. Blijf je zelf. Een bruiloft is geen verkleedpartij. Luister goed naar je eigen gevoel en probeer je niet te veel door anderen te laten beïnvloeden
  4. Denk niet te lang na. Als je De Jurk hebt gevonden, is het klaar. Maak er geen drama van!
  5. Designerjaponnen hoeven niet eens heel veel duurder te zijn dan de commerciële jurken die je in de gemiddelde trouwboetiek ziet. Onze drempel is relatief laag. We verkopen niet alleen high end, je kunt terecht voor jurken vanaf 2500 euro. Dat is misschien even slikken, maar dan heb je ook een exclusieve japon en niet een goedkoop exemplaar dat op elke straathoek te vinden is.

 

Dress by Berta

Dress by Berta