Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
The Bride’s Bible – De ultieme gids voor de grote dag | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

The Bride’s Bible – De ultieme gids voor de grote dag

Yes, je bent gevraagd! En nu?! Relax! Vol humor en wars van getrut loodsen Elles Beijers en Hanneke Seesing je door het doolhof van keuzes die op je afkomen. Om je te informeren en inspireren zonder opgeheven vingertje. Van het vinden van de perfecte jurk (heus, die hoeft geen pofmouwen te hebben…), tot het kiezen van een droomlocatie: bij het plannen van De Grote Dag komt nogal wat kijken. Bovendien heeft iedereen, van je moeder tot oom Piet, een mening over hoe een bruiloft ‘hoort’ te zijn. Hoe zorg je dat het echt jouw (sorry, jullie) dag wordt?

The Bride's Bible

Je krijgt antwoord op allerlei prangende vragen. Wie vraag je als ceremoniemeester? Waarom is het zo belangrijk om op huwelijkse voorwaarden te trouwen? Wat moet je allemaal regelen voor een destination wedding? Maar ook: hoe deal je met het beruchte fenomeen cold feet en hoe zie je er die dag op je allermooist uit? Kortom, dé ultieme gids voor Je Grote Dag, boordevol tips, tricks en inspiratie!

Wil je je eigen exemplaar bestellen, of er een cadeau doen aan je vriendin, bestel The Bride’s Bible hier!