The Bride's Bible

The Bride’s Bible is hét boek dat je cadeau doet aan al je vriendinnen die gaan trouwen. In deze ultieme gids voor je grote dag vind je praktische tips en tricks voor het organiseren van je bruiloft. Vol humor en wars van getrut loodsen de auteurs je door het doolhof van keuzes die op je afkomen. Om te informeren en inspireren zonder opgeheven vingertje.

Van het vinden van de perfecte jurk (heus, die hoeft geen pofmouwen te hebben…), tot het kiezen van een droomlocatie: bij het plannen van de grote dag komt nogal wat kijken. Bovendien heeft iedereen, van je moeder tot oom Piet, een mening over hoe een bruiloft ‘hoort’ te zijn. Hoe zorg je dat het echt jouw (sorry, jullie) dag wordt?

Talloze experts geven antwoord op de meest prangende vragen. Wie vraag je als ceremoniemeester? Waarom is het zo belangrijk om op huwelijkse voorwaarden te trouwen? Wat moet je allemaal regelen voor een destination wedding? Maar ook: tips om te dealen met het beruchte fenomeen cold feet. Zélfs als je gasten al een ticket hebben geboekt naar Bali, mag je de boel afblazen.

The Bride’s Bible is nu te koop in onze webshop!