Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, object given in /home/deb31056n3/domains/bridesbible.nl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/template-functions.php on line 316
Vips & clips | The Brides Bible - De ultieme gids voor je bruiloft

Vips & clips

Natuurlijk, de herinneringen aan je trouwdag neemt niemand je meer af. Maar je hoeft echt geen rocket scientist te zijn om te begrijpen dat het geen overbodige luxe is deze bijzondere dag vast te laten leggen door een goede fotograaf. Voor videografie daarentegen loopt zeker niet elk bruidspaar warm.

Van “Zo’n enorme camera verpest toch de hele sfeer” via “Ik vind het vreselijk om in de spotlights te staan” tot aan ‘Ik ben totaal niet naturel met een camera op me gericht’. Ik hoor het als weddingplanner maar al te vaak, maar ik kan het niet genoeg benadrukken: think again!

Want hoe leuk is het om over 10 jaar de sfeer van de dag,  jezelf en je gasten terug te zien? Je broer met die gothic vriendin van toen… Je lievelingsoma leefde nog… Wat danste pa toch energiek… En wat spatte de liefde van ons ja-woord af!

 

foto (12)

En dan heb je het nog niet eens over hoe het zou zijn als jullie kinderen zouden krijgen die je met een film jullie Grote Dag kunt laten beleven. Veel camerateams zorgen zelfs dat een korte versie van de film diezelfde avond op jullie feest al vertoond kan worden zodat de avondgasten kunnen zien hoe de rest van de dag verlopen is!

Over lompe statieven of enorme camera’s hoef je tegenwoordig echt geen zorgen meer te maken. Video-registraties of weddingclips worden doorgaans gemaakt met gewone spiegelreflex camera’s.

Zie jij een kekke clip of filmregistratie wel zitten? De volgende camerateams kan ik van harte aanbevelen: professionals en daarnaast stuk voor stuk fijne mensen om een dag om je heen te hebben. Tip: laat de videocrew en je fotograaf vooraf wel even met elkaar bellen / overleggen zodat er geen irritatie ontstaat over wie er op primetime momenten vanuit welke hoek het beste shot maakt.

www.bluebird-video.com

www.royalrushes.nl

www.since88.nl